A Kisvárdai Kórház gyermekosztályának osztályvezető Főorvosa, dr. Molnár Sándor, és kollégái apró ajándékokkal igyekeznek szebbé tenni kis betegeik kórházban töltött napjait, eloszlatni a vizsgálatokkal járó félelmeiket. Ehhez nyújtott segítséget  a Kisvárdai Rotary Klub,  játékok és édességek adományozásával.
2019. július 8.

A sátoraljaújhelyi Rotary Club a nyári napok egyikét támogatta

A Sátoraljaújhelyi Piarista Tanodában 30 hátrányos helyzetű gyermek tanulását, szabadidős tevékenységét szervezik, valósítják meg. A sátoraljaújhelyi Rotary Club a nyári napok egyikét támogatta. 

Kültéri pavilonokkal gazdagította a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ szekszárdi 1. sz- Gyermekotthonát a Rotary Club Szekszárd. A mintegy 1,5 millió Ft értékű adományt a klub saját erőből és District Grant pályázati támogatásból valósította meg.  

Különleges vendége volt az Rotary Club Nyíregyházának Habsburg György személyében, aki egy nyilvános stúdió beszélgetés keretében mesélt családjáról, hagyományaikról, a dinasztia történetének érdekességeiről és persze nagyköveti tevékenységéről is.

Az RC Nyíregyháza 4. alkalommal rendezte meg Húsvéti Hagyományőrző Kavalkádját a Nyíregyházi Jósa András Múzeumban.